Wie wij zijn

Schaakvereniging Lochem is een club van enthousiaste schakers die elke maandag hun sportieve prestatie combineren met een gezellige avond ontspanning. Er wordt op ieder niveau geschaakt. Behalve aan de wekelijkse interne competitie wordt aan de externe OSBO competitie deelgenomen.

Daarnaast worden snelschaak-, rapid- of vriendschappelijke toernooien georganiseerd en vinden uitwisselingen plaats met schaakverenigingen uit omliggende plaatsen. De senior-afdeling van Schaakvereniging Lochem bestaat uit ongeveer 16 personen. Op maandagavond spelen wij onze interne competitie. De bedenktijd p.p. is 90 minuten en 10 seconden per zet. Totaal duurt een partij ongeveer 3 uur.

Senioren: € 100,- per jaar
Jeugd: € 50,- per jaar